PIENKONEMYYMÄLÄ JA HUOLTO SAMASSA OSOITTEESSA!

EDUSTAMAMME MERKIT


Kerman koneen ja sahan mönkkärit!

 Suoraan ajoon testeissä erinomaisesti menestyneet Yamaha-mönkijät!

Yamahan väkivahva Grizzly 700 on ammattilaisten parissa maailman arvostetuimpia ATV-hyötyajoneuvoja. Sen avulla raskaatkin työt hoituvat joutuisasti ja työpäivä sujuu tehokkaasti ilman kiirettä.

Grizzly 700 EPS SE:n voimanlähteenä olevan, väkivahvan, 686 cc:n MK II -moottorin suorituskyky takaa, että työ sujuu juuri niin tehokkaasti kuin tekijä haluaa. Muodoiltaan ja rakenteeltaan kompakti Grizzly 700 EPS SE on varustettu LED-valoilla ja tehokkaalla halogeenityövalolla. Isot 27 tuuman renkaat takaavat hyvän pidon vaikeissakin olosuhteissa.

Yamaha Ultramatic® -voimansiirto ja vetotavan On-Command®-valinta sekä EPS-mallin sähkötoiminen ohjaustehostin (Electronic Power Steering) - Grizzly 700 on suorituskyvyn ja työtehokkuuden osalta aivan omaa luokkaansa.

Kodiak on alan johtava nimi ison kokoluokan työkäyttöön tarkoitettujen ATV-hyötyajoneuvojen luokassa. Nyt tähän hyväksi todettuun konseptiin perustuva Kodiak 450 EPS DL nostaa keskikokoisten ATV-hyötyajoneuvojen ominaisuudet samalle tasolle.

Sen helppo käytettävyys, toimintavarmuus ja Yamaha-tuotteille ominainen luotettavuus takaavat, että Kodiak 450 EPS DL selviää kunnialla raskaistakin töistä vaikeassakin maastossa. Alan johtavaa tekniikka edustava, helppokäyttöinen 2WD- ja 4WD -voimansiirron On Command® -valinta vetopyörästön lukolla ja Ultramatic®-automaattivaihteisto varmistavat, että vetotapa on aina optimaalinen vallitseviin olosuhteisiin.

Tämä nostaa käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle. Ja kun päivän työt on tehty, Kodiak 450 EPS DL on valmis vapaa-ajan retkiajoon ja vastaaviin harrasteisiin.

Kodiak on alan johtava nimi, kun puhutaan ison kokoluokan työkäyttöön tarkoitetuista maastomönkijöistä. Nyt tuo hyväksi todettu teknologia on totta myös keskikokoisten hyötymönkijöiden luokassa. Uusi Kodiak 450 nostaa tämän kokoluokan mönkijöiden ominaisuudet uudelle tasolle.

Sen helppo käytettävyys, toimintavarmuus ja Yamaha-tuotteille ominainen luotettavuus takaavat, että Kodiak 450 selviää kunnialla raskaistakin työtehtävistä vaikeassakin maastossa. Alan johtavaa tekniikkaa edustava, napin painalluksella toimiva 2WD- ja 4WD -voimansiirron On Command® -nelivetojärjestelmä ja Ultramatic®-automaattivaihteisto varmistavat, että vetotapa on aina optimaalinen vallitseviin olosuhteisiin.

Tämä nostaa käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle. Ja kun päivän työt on tehty, Kodiak 450 on valmiina vapaa-ajan retkiajoon ja muihin harrasteisiin.

Ota yhteyttä!